Waarschuwingsbericht

Het inzenden dit formulier is niet meer mogelijk.

Wie of wat uit 2021 verdient een tegel?

De Walk of Fame Almere wordt dit jaar uitgebreid met tegel nummer 48. Deze tegel heeft betrekking op het jaar 2021. Voor het onderwerp van de tegel kun je suggesties aandragen. Was er afgelopen jaar een voor Almere unieke gebeurtenis waar je trots op bent? Ken je een persoon die in 2021 van betekenis is geweest voor de Almeerse samenleving? Of is er een ontwikkeling die een tegel in de Walk of Fame verdient? Geef voor 15 april 2022 via onderstaande velden door wat op de tegel van 2021 moet komen!

Geschiedenis van Almere
De Walk of Fame Almere is een tegelroute in Almere Centrum die de geschiedenis van de stad vertelt. Het is een cadeau van Rabobank Almere aan de gemeente Almere en de bewoners van Almere, ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum van de stad. Tot en met 2043 schenkt de Rabobank elk jaar een nieuwe tegel.

Het werk bestaat tot nu toe uit 47 tegels, één voor elk jaar dat de stad bestaat. Elke tegel verbeeldt een gebeurtenis, een ontwikkeling of persoon die betekenisvol is geweest voor de stad en de inwoners in dat jaar. De 47 tegels liggen als een lint door het centrum van Almere. Via QR-codes op de tegels is meer achtergrondinformatie over het onderwerp te lezen.