Binnenkort kunt u uw stem uitbrengen op de genomineerde onderwerpen voor de tegel 2020

Waarschuwingsbericht

Het inzenden dit formulier is niet meer mogelijk.

Wie of wat uit 2020 verdient een tegel?

De Walk of Fame wordt dit jaar uitgebreid met tegel nummer 47. Deze tegel heeft betrekking op het jaar 2020. Voor het onderwerp van de tegel kunt u tot 1 april a.s. suggesties aandragen. Was er afgelopen jaar een gebeurtenis waar u trots op bent? Kent u een persoon die in 2020 van betekenis is geweest voor Almere? Of is er een ontwikkeling die volgens u echt een tegel in de Walk of Fame verdient? Geef voor 1 april 2021 via onderstaande velden door wat volgens u op de tegel van 2020 moet komen!

Geschiedenis van Almere
De Walk of Fame Almere is een kunstwerk dat de geschiedenis van Almere vertelt. Het is een cadeau van Rabobank Almere aan de gemeente Almere en de bewoners van Almere, ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum van de bank. Tot en met 2043 schenkt de Rabobank elk jaar een nieuwe tegel.

Het werk bestaat tot nu toe uit 46 tegels, één voor elk jaar dat de stad bestaat. Elke tegel verbeeldt een gebeurtenis, een ontwikkeling of persoon die betekenisvol is geweest voor dat jaar. De 46 tegels liggen als een lint door het centrum van Almere. Via QR-codes op de tegels is meer achtergrondinformatie over het onderwerp te lezen.