46e tegel Almeerse Walk of Fame voor 25 jarig bestaan dierenambulance

46e tegel Almeerse Walk of Fame voor 25 jarig bestaan dierenambulance

Wethouder Maaike Veeningen, Ferry Huurman, directievoorzitter van de Rabobank en Jan Jolij, vertegenwoordiger van Dierenambulance Midden Nederland, onthulden zaterdag 12 september de tegel van de dierenambulance.

Zo’n 2.000 Almeerders hebben gestemd op het moment van 2019 dat vereeuwigd is op de 46e tegel van de Walk of Fame. De andere genomineerden waren Almere City Run (10 jarig jubileum) en het eerste Europese Transgender-pad in Almere. Overtuigende winnaar is de Dierenambulance Midden Nederland geworden, die actief is in Almere en Zeewolde. Zwervende honden of katten, aangereden dieren of andere dieren in nood moeten het hebben van mensen die in hun vrije tijd hulp willen bieden als vrijwilliger van een dierenambulance. Dierenambulance Midden Nederland bestond op 18 februari 2019 25 jaar. Jan Jolij van Dierenambulance Midden Nederland: “Dat zoveel Almeerders voor ons hebben gekozen en dat de dierenambulance daardoor als onderdeel van de Almeerse geschiedenis is vereeuwigd in de Walk of Fame, is een kroon op het werk van de vrijwilligers die zich dag in dag uit voor de dierenambulance inzetten.”

Almeerse geschiedenis
Benieuwd naar alle andere momenten in de Almeerse geschiedenis die een plek hebben gekregen in de Walk of Fame? Kijk dan in het centrum van Almere Stad waar de tegels liggen, of naar het overzicht van de tegels van de vorige jaren.